• Nieuws

Vernieuwd sportaanbod S.V. Welsum

In Welsum is er geen sportschool en de meeste mensen hebben geen zin om een stuk te moeten rijden naar een sportschool om een fitness les te volgen. Daar bieden wij mogelijk een uitkomst voor. Met dank aan “Kom van de Bank” kunnen wij voor € 20,- een ieder gedurende een proefperiode van 10 weken kennis laten maken met een InSHape (bbb) les. Tijdens deze les is wordt er zowel aandacht besteed aan spierversterking als aan cardio.

Vanaf 3 oktober zal de les gegeven worden op woensdagavond van 19.30 - 20.30 in Dorpshuis de Bongerd te Welsum. Bij voldoende animo zal dit na de proefperiode voortgezet worden als reguliere tak van onze omni vereniging.

Aanmelden voor de proeflessen kan via dit aanmeldformulier.

Spek de kas van SV Welsum!

De Jumbo in Twello geeft ons, net als vorig jaar, de gelegenheid om de verenigingskas te spekken! Door middel van sponsorpunten wordt in totaal een bedrag van € 5.000,- naar rato onder de deelnemende verenigingen en scholen verdeeld. S.V. Welsum heeft zich ook aangemeld en is ook deelnemer. De opbrengst wordt gebruikt voor het opknappen van het terras van de Tennis. Niet dat de opbrengst toereikend zal zijn, integendeel.  Maar alle kleine beetjes helpen, toch?

Continue Reading

SV Welsum ontvangt Clubkas bijdrage Rabobank!

Ook dit jaar heeft S.V. Welsum weer deelgenomen aan de Rabobank clubkas Noord Veluwe en Hart voor Salland actie. Deze actie is door de Rabobank opgericht om verenigingen een extra steuntje in de rug te geven. De leden van de bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Wij hebben wederom een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen – aan een ieder die dit mede door zijn of haar stem aan bijgedragen heeft, onze dank hiervoor!

En de winnaars zijn...

Op 21 mei jl, ter afsluiting van de sportinstuif, hebben de aanwezige kinderen ballonnen opgelaten. Aan alle ballonnen was een kaartje gehangen met de naam van het kind en het retouradres van ons. Op het kaartje stond een tekst met het vriendelijke verzoek aan de vinder om het kaartje op te sturen….

Na ruim een maand wachten, kunnen we melden dat er 2 kaartjes zijn teruggestuurd. Het ene kaartje is van Pip en de andere van Jocelyn. Beide ballonnen zijn gevonden in een plaatsje in Duitsland, Schwanewede. Met de auto zou je dan rond de 300 kilometer moeten rijden om er te komen. Best ver! Superleuk toch!

De meisjes hebben inmiddels een cadeaubon van de Intertoys in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd Pip en Jocelyn. Koop er maar iets leuks van!

  • 1
  • 2