• Nieuws
  • In memoriam Reinder Gorselink

In memoriam Reinder Gorselink

Afgelopen zondag 2 juli bereikte ons het droevige bericht dat Reinder Gorselink, Lid van Verdienste van S.V Welsum, plotseling is overleden. 

Reinder was sinds 1 juli 1972 lid van de sportvereniging. In de beginjaren was Reinder een fanatiek sporter, later was hij vele jaren lid van het bestuur van de vereniging. Reinder heeft verschillende functies binnen het bestuur bekleed en heeft meerdere keren de kascontrole voor de vereniging verzorgd. Vorig jaar is hij gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij de vereniging. 

Naast zijn talrijke bestuurlijke taken binnen de sportvereniging was hij een van de oprichters en vanaf het begin betrokken bij de organisatie van de Nacht van Welsum. Afgelopen jaar was het alweer de 38e editie van de Nacht van Welsum. Ook is Reinder jarenlang één van de vaste scheidsrechters geweest van de volleybal.

Voor zijn inzet bij talrijke activiteiten binnen de vereniging ontving hij de onderscheiding 'Lid van Verdienste'. Deze welverdiende titel kreeg hij niet alleen voor zijn bestuurlijke taken, maar ook voor zijn vele andere werkzaamheden binnen de vereniging. 

De afgelopen jaren was Reinder actief binnen het bestuur van het dorpshuis, waar wij als sportverenging veel gebruik van maken. Namens alle leden van S.V Welsum willen wij Reinder enorm bedanken voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan. Wij wensen Annemarie, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies. 

Bestuur en leden van S.V. Welsum