Welsum Open Beachvolleybal Toernooi

Op zondag 1 september 2019 vindt vanaf 13.00 uur het derde Welsum Open Beachvolleybal Toernooi plaats. Een toernooi voor jong en oud, geoefende en niet geoefende spelers.

Het toernooi wordt gespeeld op de twee beachvelden naast het tenniscomplex op sportpark de Bongerd in Welsum . Er wordt met 3 tegen 3 (spelers) gespeeld. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen we op tijd of per gewonnen sets. De officiële beachvolleybal regels worden beperkt toegepast. Daarover wordt aan het begin van het toernooi uitleg gegeven.

Je kunt je als team aanmelden (met 3 of 4 spelers, man/dames/mix, alles kan) of als individu. Van de individuele aanmeldingen worden door de organisatie teams gemaakt. Op het ene veld zullen de geoefende teams spelen, op het andere veld de ongeoefende.

Iedereen kan gratis meedoen. Je hoeft geen lid van sv Welsum te zijn

Ja, ik geef mij op en doe ook mee!

Graag tot ziens!

Arjan Stalenburg,
Tim Appel,
Eric Kloosterboer,
Marc Schoutens

Organisatie Open Beachvolleybal toernooi Welsum

Nog vragen?

Mail dan

In memoriam Teun van Delden

Afgelopen zondagavond (23 juni) bereikte ons het trieste bericht dat Teun van Delden, lid van verdienste van onze tennisvereniging, na een kort en hevig ziekbed is overleden. Namens iedereen van SV Welsum wensen wij de familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe.

U kunt hier het in Memoriam downloaden

SV Welsum aangesloten bij vertrouwenscontactpersoon Olst-Wijhe

Om een veilig sportklimaat te creëren en te behouden, is het belangrijk om (anoniem) melding te kunnen maken van grensoverschrijdend-/ongewenst gedrag. Indien u (in)direct hiermee te maken krijgt, meld het vooral! S.V. Welsum is aangesloten bij de overkoepelende vertrouwens(contact)personen binnen de gemeente Olst-Wijhe. U kunt hier melden, maar ook bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF. Deze personen bieden een luisterend oor, kunnen advies geven dan wel doorverwijzen (naar bijvoorbeeld de politie, sportbond of slachtofferhulp).

Download hier de gedragscode Meer informatie en contact gegevens.

Spek de kas van SV Welsum!

De Jumbo in Twello geeft ons, net als vorig jaar, de gelegenheid om de verenigingskas te spekken! Door middel van sponsorpunten wordt in totaal een bedrag van € 5.000,- naar rato onder de deelnemende verenigingen en scholen verdeeld. S.V. Welsum heeft zich ook aangemeld en is ook deelnemer. De opbrengst wordt gebruikt voor het opknappen van het terras van de Tennis. Niet dat de opbrengst toereikend zal zijn, integendeel.  Maar alle kleine beetjes helpen, toch?

Continue Reading

SV Welsum ontvangt Clubkas bijdrage Rabobank!

Ook dit jaar heeft S.V. Welsum weer deelgenomen aan de Rabobank clubkas Noord Veluwe en Hart voor Salland actie. Deze actie is door de Rabobank opgericht om verenigingen een extra steuntje in de rug te geven. De leden van de bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Wij hebben wederom een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen – aan een ieder die dit mede door zijn of haar stem aan bijgedragen heeft, onze dank hiervoor!