In memoriam Eric Coers

Afgelopen vrijdag (28 augustus) bereikte ons het trieste bericht dat Eric Coers, lid van verdienste, is overleden. Zeker de oudere leden zullen zich Eric en wat hij voor S.V. Welsum heeft betekend kunnen herinneren. Bewegen was een rode draad in Eric zijn leven. Zelf, als jonge sporter, met turnen en trampoline springen op hoog niveau. Later bij verschillende sportverenigingen als jeugdtrainer en -begeleider. Hij heeft heel wat uren in gymzalen en sporthallen gezeten en gejureerd. Het was zijn lust en zijn leven. S.V. Welsum had dan ook een goede aan hem.

We gaan weer beginnen!

De komende weken gaan de binnensporten van S.V. Welsum weer opstarten. Wij hebben om dit (goed) te kunnen doen een procedure opgesteld en er zijn door het Dorpshuis looproutes gecreëerd.

U kunt hieronder de documenten (PDF) downloaden met uitleg over de looproutes in het Dorpshuis en de procedures die te maken hebben met de corona maatregelen.

Download hier de looproutes

Download hier de procedures

“Band of Brothers’ winnaar Open Beach Volleybaltoernooi

Afgelopen zondag (1 september) vond voor de derde maal het Welsumse Open Beach Volleybaltoernooi plaats. Een klein, gezellig toernooi dat gespeeld wordt op de twee beachvelden van de Sportvereniging Welsum. In totaal streden er 8 teams om de overwinning waarbij de teams bestonden uit zowel geoefende als ongeoefende volleybalspelers en speelsters. De finale werd gespeeld tussen de teams ‘Band of Brothers’ en ‘Strandklappers’. Het was een spannende ontknoping van een leuk toernooi waarbij het team ‘Band of Brother’ als winnaar uit de strijd naar voren kwam.

Het winnende team “Band of Brothers”

Allemaal tot volgend jaar!